Volt egy ötlet. Márkát csináltunk belőle.

Az ABSTRCT a kezdetek óta törekszik arra, hogy olyan, induló márkáknak segítse a kommunikációját, melyek pozitív változást tudnak hozni a közösség életébe.

Örültünk, amikor a Brancs. csapata (akkor még nem tudták, hogy így fogják hívni a márkájukat) felkért minket, hogy segítsünk kitalálni és megfogalmazni egy új, magyar közösségi finanszírozáson alapuló start up értékeit és személyiségét, készítsük el az arculatát, valamint találjunk egy nevet, ami kifejezi a project lényegét.

Mindig nagy kihívást jelent egy brandbookba leírni azokat a gondolatokat, amiket a márkatulajdonosok ugyan tudnak, de még nem tudták megfogalmazni őket. Az ilyen projecteket sok beszélgetéssel és egy nagyobb branding workshoppal szoktuk indítani – ebben az esetben is ezt tettük.

Szerencsére sikerült olyan gondolatiságot és értékeket adnunk a márkának, amikkel a Brancs. csapata teljes mértékben tudott azonosulni és a sok névjavaslat közül kiválasztották a „Brancs”-ot. Ezután megterveztük a logót és segítettünk a wedesign kialakításában is.  

A Brancs. elindult és azóta megállás nélkül segít, hogy megvalósuljanak a legjobb magyar ötletek.

Vissza a főoldalra