A nagysikerű 2018-as QUIMBY: Dallamképek kampány második felvonásában a Punnany Massif zenekar dalait dolgoztuk fel. A koncepció továbbra is az volt, hogy vigyük el a zenét azoknak, akik hallanak, a rajongóknak pedig mutassuk meg a dalokat úgy , ahogy még látták őket. Mert a zene sokkal több, mint hangok, ritmus és tempo.

Felkértük a  legmenőbb street art művészeket, hogy vizualizáljanak 8 Punnany Massif számot. A művészek bemutatása,  az alkotások elkészítésének folyamata és a bemutatásuk, folyamatos és minőségi contentet biztosított a mind a Budapest Park, mind a Punnany Massif social csatornáin.

A képeket külön-külön mutattuk be a közönségnek úgy, hogy a címüket nem árultuk el. Ezt a rajongóknak kellett kitalálni, a helyes megfejtők között páros belépőt sorsoltunk a koncertre.

Az alkotásokat a Budapest Parkban állították ki, ahol a zenekar tagjai tarottak tárlatvezetést. A kampány végén a képeket elárvereztük a Vatera egy erre a célra fejlesztett aloldalán és a befolyt, többszázezer forintos összeget felajánlottuk a SINOSZ -nak.

Így amellett, hogy nagyon boldoggá tettünk 8 hardcore Punnany rajongót segítettünk is egy siketeket segítő alapítványon.  

Résztvevő művészek:

Punnany Massif, Stark Attila, Orosz Richárd,

Füredi Tamás, Kovács Budha Tamás,

Fekete Vegas Zsolt, Tátrai Barna, Illés Fork Imre


Vissza a főoldalra