Nagyon fontos számunkra, hogy a hatékonyság és a látványos tartalom mellett az általunk készített kampányoknak legyen egy mélyebb társadalmi aspektusa is. A koncepció az volt, hogy vigyük el a QUIMBY zenéjét a hallássérülteknek és mutassuk meg a dalokat a rajongóknak úgy, ahogy még sosem látták őket. Mert a zene sokkal több, mint hangok, ritmus és tempo.

A kampányban kortárs művészeket kértünk fel, hogy vizualizáljanak 9 QUIMBY dalt. A művek, az elkészítés folyamata és a művészek bemutatása folyamatos, látványos, érdekes és minőségi contentet biztosított nekünk a kampány során.

A műveket először a zenekar és a Park social media felületein mutattuk be egy játék formájában.

Az alkotásokat a Budapest Parkban állították ki, ahol a zenekar tagjai tartottak tárlatvezetést a szerencséseknek, akik minden eddiginél közelebb kerülhettek az alkotókhoz és alkotásaikhoz.

A kampány végén a képeket elárvereztük a Vatera egy erre a célra fejlesztett aloldalán és a befolyt több mint egymillió forintos összeget felajánlottuk a Jel Alapítványnak.

Így amellett, hogy nagyon boldoggá tettünk 9 QUIMBY rajongót, segítettünk olyanoknak élvezni a zenét, akiknek ez eddig nem adatott meg.

Résztvevő művészek:

Biacsics Renáta, Csató Csenge, Csordás Levente,
Jámbor Éva, Kalászi Benjámin, Lovrity Kata,
Moravszki Kata, Szabó Zsófia, Szurcsik ErikaVissza a főoldalra