A történetmesélés a reklám egyik legfontosabb eleme. Ha egy márkának vagy terméknek nincs története..., akkor írunk neki.


Így volt ez a Fish! VS Supernem koncerttel is. A konfliktus középpontjába egy gitárt helyeztünk, amit Fish! Krisztián az első koncerten tört össze a Budapest Parkban, bedobta a tánctérre és otthagyta. A legyőzött Papp Szabi a Supernemből másnap megtalálja, hazaviszi és egy gitárszörnyeteget épít belőle.

Szabi a szörnyetegen hónapokon át dolgozik, és amikor elkészül a műremek, megosztja a neten. Krisztián ezt kiszúrja a Fishtagramon és most, hogy a régi hangszere ilyen menő lett, visszakövetleni. Szabi persze nem adja oda, ezért megrendezik az újabb párbajt a Parkban...

És az a kemény, hogy ez nem fikció. Legalábbis nem teljesen. A Gitártszörnyeteg a forgatás alatt Erdélyi Dávid hangszerkészítő barátunk közreműködésével, valós időben el is készült és olyan jól sikerült, hogy fel is lépett a koncerten. A Supernem és a Fish! érte harcolt és a buli végén le is nyomtak rajta egy számot.  A filmet az ABSTRCT írta és rendezte és bár igazából ez csak egy facebook post, de nagyon imádtuk készíteni ezt a filmet is. Ilyen a rock and roll.

Köszönjük:

Papp Szabi (Supernem)
Kovács Krisztián (Fish!)
Erdélyi Dávid (Hangszerkészítő - Curlyfinger)
Majoros Zsoltnak (operatőr)
Lambert Emesének (smink)
és Vinonak (a kutya)

Vissza a főoldalra