Hosszútávú loyalty programot indított a KOMETA, aminek az ABSTRCT készítette az arculatát és a teljes bevezetőkampányát.

A márka hitvallása szerint - aminek kidolgozásában az ABSTRCT is részt vett - az egészséges életmód egyik legfontosabb alappillére a tudatos táplálkozás mellett a rednszeres mozgás is, a KOMETA pedig ebben is szeretne partnere lenni fogyasztóinak. Nem csak az asztalok köré hozza össze az embereket, hanem egy olyan közösséget épít, aminek fontos az egészséges életmód és a fenntartható életvitel. A cél egy egészségesebb generáció megteremtése.

Modern és egyszerű világot dolgoztunk ki a program számára, ami könnyen animálható és tovább dolgozható. Mivel rengeteg felületen fut hosszú távon, a kampány sok apró történetből áll, amiket a végtelenségig lehet folytatni. Olyan vizuális nyelvet dolgoztunk ki, amivel egyszerűen és érthetően lehet mesélni.

Fontosnak tartottuk, hogy ne csak a mechanizmusról és a nyereményekről beszéljünk a bevezető kampányban, hanem - ahogy minden Kometa kommunikációban - átadjuk a márka értékeit is. Egy könnyed filmet szerettünk volna, ahol a tudatos, aktív és egészséges életet élő közönséget szólítjuk meg, hiszen a KOMETA és a nyeremények is ezt támogatják.

Vissza a főoldalra