A karantén alatt a nappalinkból írtuk, hangosítottuk és animáltuk a KOMETA reklámfilmjét. A brief az volt, hogy mutassuk be a virsli választékuk sokszínűségét, limitált időben és büdzsével, megküzdve még a forgatásokat ellehetetlenítő helyzettel is.

Egyedi világot szerettünk volna teremteni, ami kiemeli a spotot a zajból és könnyen megjegyezhetővé teszi. A koncepció lényege, hogy a terméket a középpontban tartva az mindig más jelenetnek legyen a főszereplője, ezzel érzékeltetve a paletta sokszínűségét.

A zene legalább olyan fontos, mint a játékos vizuális világ ezért szándékosan dolgoztunk olyan művésszel, aki nem a reklám világából jött. JummoDaddy-t (Irie Maffia, Kelemen Kabátban) kértük fel, hogy mixelje át nekünk a Bécsi keringőt (természetesen a Bécsi virsli miatt), ami a különböző jelenetekkel együtt változik. Ez adja meg a film dinamikáját és teszi változatossá a spotot úgy, hogy mégis egységes marad.

Nemcsak azért akartunk könnyed filmet készíteni, mert a virslihez, mint kategóriához ez illik, hanem azért is, mert már soknak éreztük a karanténra közvetlen reagáló reklámokat. A film üzenete, hogy egy egyszerű termék is lehet rendkívül sokszínű és izgalmas.

Vissza a főoldalra