Tomi az egyik legrangosabb nemzetközi design elismerést kapta meg a Line Wach karóra terveiért Concept kategóriában. A koncepciót a parametrikus építészet ihlette.

"A természetes és lágy, szabályos, mégis izgalmas vonalak fontos szerepet játszottak az óra testének alakításában. Nemcsak formailag, hanem gondolatilag is visszautal az eltelt időre, ami nélkülözhetetlen volt a természet lenyűgöző formáinak létrehozásában. A szokásos órajelek tulajdonságainak átalakításával a rendszeres és modern bordázat lehetővé teszi az idő leolvasását. A színváltozatok megalkotásakor a természet pasztell színei kerültek előtérbe, melyek könnyedek és elegánsak” – mesélte nekünk Tomi.

Tomi már régóta foglalkozik óra koncepciókkal – a vázaltfüzete tele van különféle órák skicceivel. A Line Wach projekt is egyenlőre csak papíron, és digitálisan létezik, de a díj előtt is nagy volt az érdeklődés iránta az online felületeken - nem csak az egyéni felhasználók között, de egy külföldi óragyártó is megkereste. A következő lépés a megvalósítás -  de egyelőre még nagyon az elején tart ez a fázisa.

Tomi az ABSTRCT alapító tagja. Mint művészeti vezető, ő felel minden vizuális anyagért, amit készítünk.

Vissza a főoldalra