Egy progresszív etyeki borászat, akik az argentin temperamentumot ötvözik a magyar borkészítés hagyományaival. A Haraszthy Vallejo felkért minket, hogy gondoljuk újra a márka arculatát, tonalitását és csomagoljuk újra a termékeit.

Miután elmerültünk a cég hagyományaiban és meginterjúvoltuk a tulajdonosokat valamint az ott dolgozókat, megalkottuk a márkafilozófiát és a brand világát. A kóstolások során a fogyasztói preferenciák alapján 3 kategóriába soroltuk a termékeket és ezek alapján terveztük meg a bor-család új csomagolásait.
A letisztult design-t különleges nyomdatechnikai megoldásokkal tettük izgalmassá, amik a palack tartalmának minőségét és karakterét tükrözik.
A csomagolásokat a logóból kölcsönzött négyzetekkel kötöttük össze,  hogy akkor is egy egységet alkossanak, ha a kategóriák design-ja merőben eltér egymástól.
A hátcímkék szövegezésében nem használtunk magasztos szakszavakat, hanem egyszerű hangulatokat festettünk meg, amik a bor karakterére és a fogyasztási szituációkra utalnak.
A közös munka ezután folytatódott az etyeki birtokon található Cinnemon étterem anyagainak arculatával és a márka kitelepüléseinek megtervezésével.

A címke tervekről több nemzetközi design blog is elismerően írt:

https://thedieline.com/blog/2014/12/15/haraszthy-vineyards-prem?
https://thedieline.com/blog/2014/12/2/haraszthy-vineyards
https://www.packagingoftheworld.com/2014/11/haraszthy-vineyards.html

www.hvp.hu Vissza a főoldalra