A Budapest Park első himnuszát az Irie Maffia és Marsalkó Dávid (Halott Pénz) írták, mi pedig ezt a klipet készítettük hozzá. A vizuális ötlet egy 20 perces kávézás során született meg és két héttel később már forgott is a kamera Nagy Marci operatőrrel és Damokos Attila rendezővel. A kreatív világ alapja egy led-doboz, ami magába zárja az este fényeit és velük minden emléket, amit egy átbulizott éjszakáról hazaviszünk. A doboz ugyanakkor a Parkot alkoztó konténereket is reprenzentálja.

Ennek a dalnak különleges kampányt és premiert kellett kapnia, ezért a Park és az Irie Maffia életében először élőben, a színpadon debütált a videó: A zenekar a játszotta a dalt, míg a kivetítőkön ment a film - tökéletes szinkronban.

Irie Maffia: Hajnali kör forgatás

A klip ezzel egy időben került ki a social media felületekre. A single-t erős teaser kampánnyal vezettük föl a premier előtti hetekben, amit az Irie Maffia és a Budapest Park is promótált .

A klipet több mint 5 millióan nézték meg a YouTube-on. Ha jól számoljuk, azóra is ez az Irie Maffia legnézettebb videóklipje.

Köszi mindenkinek!

Damokos Attila (rendező)

Nagy Marcell (operatőr)

Irie Maffia

Marsalkó Dávid

Külön köszönet Mc Columbonak!


Vissza a főoldalra